У Кривому Розі відбудеться ювілейний концерт симфонічного оркестру Lords of the Sound

АНОНС
29.11.19 - 9:25

12 березня 2020 року о 19.00 у театрі імені Тараса Шевченка відбудеться яскраве музичне шоу симфонічного оркестру Lords of the Sound. Квитки на дійство вже у продажу.

Просто і змістовно називається нова концертна програма від сучасного оркестру Lords of the Sound. Адже Лорди святкують свої перші 5 років насиченого творчого шляху! І їм точно є, що святкувати. Адже проєкт став одним із найбільш затребуваних музичних колективів нашої країни, відігруючи численні концерти в Україні та за кордоном, співпрацюючи з артистами світової величини.

 

За цей час музиканти встигли проявити себе в абсолютно різних амплуа, подарувавши найрізноманітнішу музику. Вони стали першими впроваджувати запальний формат оркестрових концертів, відходячи від стереотипного академізму.

 

Та візитівкою майстерного колективу, їх відправною точкою є музика з кінофільмів. І цього разу для своїх дорогоцінних глядачів Лорди зібрали найтоповіші саундтреки! Це кінохіти, які не мають терміну придатності, ставши класикою кінематографу: «Шерлок Холмс», «Пірати Карибського моря», «Реквієм за мрією», «Матриця», «Титанік», «Гаррі Поттер», «Скажений Макс», «Запах жінки», «Вогнем і мечем», «Термінал», «Гра Престолів», «007», «Майстер і Маргарита» та інші.

 

Концерти Lords of the Sound наповнені красою симфонічного звучання улюблених композицій, драйвом рок-гуртів, яскравими візуальними ефектами, потужними вокальними партіями солістів та хору, енергією та нестримним позитивом всього колективу!

 

Замовити квитки можна за посиланням або за телефоном: (098)-520-76-76.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»