У Кривому Розі відбулися два чемпіонати міста з плавання

СПОРТ
01.02.19 - 17:08

Два чемпіонати міста з плавання - в один день. Найкращі плавці з усього міста сьогодні пірнали в басейн дитячо-юнацької спортивної школи № 2. Організатори - міський спорткомітет та Криворізька федерація плавання.

«Перший вік плавців — юніори. Це хлопці 2003 та 2004 року народження та дівчата 2004 і 2005 р.н. У другому чемпіонаті будуть змагатися юнаки 2001 та 2002 року народження та дівчата 2003 і 2004», — розповіла президентка Криворізької федерації плавання Лілія Біла.

 

Для Дениса Кесіля плавання - це життя. На Олімпійських іграх серед юнаків, що відбулися торік у Буенос-Айресі, хлопець взяв срібло в дисципліні батерфляй. Маючи такий вагомий здобуток, він з не меншою відповідальністю готувався до міських змагань. Каже, суперники тут доволі серйозні.

 

«Я змагаюся на всіх дистанціях — 50, 200 метрів «батерфляй», 50, 200, 400 метрів «вільний стиль». Плавання допомагає мені не лише в спорті, а й у повсякденному житті. — ділиться срібний призер юнацьких Олімпійських ігор.

 

Єгор Чорний виріс у сім’ї плавців, тому з самого малечку вода для нього — звичне середовище.
«Плавання мені подобається тим, що воно виховує з нас стійких людей. Хороших людей, які потім, навіть залишаючи плавання, продовжують працювати над собою», — розповів  Єгор, майстер спорту з плавання.

 

Переможці міського чемпіонату в середині лютого поїдуть до Кам’янського на обласний турнір. А вже в березні відбудуться змагання всеукраїнського рівня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: