У Кривому Розі відбулися всеукраїнські змагання з греко-римської боротьби

СПОРТ
04.03.19 - 14:03

Цієї суботи Кривий Ріг став центром проведення всеукраїнських змагань із греко-римської боротьби. Турнір є традиційним.

Щороку змагання присвячують видатним фахівцям Кривбасу, котрі пішли з життя але залишили по собі пам’ять у спортивному активі міста.

«Дев’ять видатних криворіжців, пам’ять про яких зберігає всеукраїнський турнір, виховали плеяду місцевих борців, які в різні часи перемагали на килимах найпрестижніших спортивних форумів. Мета організаторів — об’єднання найвпливовіших спортивних осередків для популяризації греко-римської боротьби в Україні», — розповів заступник голови міської федерації греко-римської боротьби Валентин Черевишний.

 

 

Турнір пам’яті — не рейтингові змагання, втім, займають у календарному плані борців особливе місце. Чимало спортсменів із 9 областей України вже готуються до відборів на міжнародні старти. Учасників привітала й керівник депутатської групи ВО «Батьківщина» в міськраді Ольга Бабенко.

«Я вдячна Федерації з греко-римської боротьби Кривого Рогу за те, що до нас приїхало стільки спортсменів. Бажаю їм терпіння та сил», — побажала Ольга Бабенко.

 

 

У боротьбі за нагороди та призовий фонд турніру — від тисячі до трьох тисяч гривень найкраще проявили себе борці Харкова, Кременчука, Києва та Запоріжжя. У списку найкращих криворіжців — Тимур Ібодулаєв, Владислав Гончар, Павло Біленко та Дмитро Васильєв.

 

 

За місяць на борців чекає чемпіонат України. Він пройде в Харкові і вирішить долю потенційних учасників чемпіонату Європи, який цьогоріч відбудеться в Іспанії.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: