У Кривому Розі відбувся День кар’єри Європейського Союзу

ПОДІЯ
23.04.19 - 17:27

Сьогодні у Донецькому юридичному інституті криворізька молодь обирала майбутню професію. Захід, організований представниками Європейського Союзу в Україні, орієнтований на те, щоб розповісти не тільки про можливості, які надає ЄС, але й про актуальні професії криворізького регіону.  

На заході представили можливості працевлаштування у Кривому Розі та шляхи отримання ґрантів для закордонного навчання. 

 

Основна мета Дня кар’єри - зорієнтувати майбутніх випускників на обрання професії, яка актуальна саме в Кривому Розі. Стенди на ярмарку вакансій майоріли фаховими напрямками - від силових структур до професій медика або туристичного гіда. Тут був присутній і міський голова Юрій Вілкул. 

«Ви - молодь, яка мріє про кращу кар’єру та перспективний розвиток. Сьогодні ми можемо разом з вами розглянути варіанти та шляхи вашого подальшого майбутнього», - звернувся до присутніх мер. 

 

 

«Державна служба зайнятості завжди зацікавлена у проведенні подібних заходів, тому що вони носять профорієнтаційний характер, спонукають молодь залишатися в нашій країні і працювати на її розвиток», - зазначив директор  Криворізького міськрайонного центру зайнятості Ігор Вознюк. 

 

 

Презентувала свій стенд і команда "Рудани". Ми розповідали зацікавленим про особливості професій журналіста, оператора, продюсера телебачення. 

«Я думаю, що професія журналіста цікава для кожного по-своєму. Тому наше завдання показати всю телевізійну кухню  зсередини, тож ласкаво просимо, дуже раді бачити нові обличчя», - звернувся до відвідувачів нашого стенду редактор ТРК «Рудана» Олег Ендрексон.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: