У Кривому Розі відновили сотню ліфтів

СОЦІУМ
17.01.19 - 11:13

Не менше ста ліфтів у багатоповерхівках Кривого Рогу планують відновити у 2019 році. Стільки ж вже модернізували у минулому.

Головні причини – застаріле обладнання та крадії металу. Дроти диспетчерського зв’язку, гальма підйомних машин, електричне обладнання - крадії не гребували нічим. У деяких будинках через крадіжки деталей доводилось відновлювати ліфти по декілька разів.

 

Переведення лІфтів на бездротовий зв’язок здійснюється поетапно. В першу чергу нове обладнання встановлюється на машини, які через крадіжки не працюють.

 

«Виконуємо комплекс робіт для того, щоб ліфти були в технічно справному стані і в подальшому безпечні в експлуатації. До 2 мільйонів - це тільки на відновлення після крадіжок. Але тут для об'єктивності можна сказати, що ми відразу відновлювали кабельну продукцію. Це обладнання, яке на порядок дорожче, але без кабелю, який фактично, фізично неможливо вирізати. І в подальшому ті кошти, які йдуть на відновлення кабелю, який вирізається на 3 день. Це в принципі зекономлені гроші», - каже директор філії "Дніпроліфт" ПАТ ВО "Стальканат-сілур" Андрій Піцик.

 

Нагадаємо, що в Кривому Розі наразі працюють близько трьох тисяч ліфтів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: