У Кривому Розі вперше відбувся конкурс для літніх жінок «Сучасна супербабуся»

ПОДІЯ
19.06.19 - 15:53

15 жінок «золотого» віку взяли участь у масштабному конкурсі «Сучасна супер-бабуся», який пройшов у нашому місті вперше. Усі учасниці, попри поважний вік, радіють життю, бо захоплені улюбленим хобі. Це інтер’єрні текстильні ляльки, вишиті картини, карвінг (мистецтво різьблення на овочах). Криворізькі майстрині з Центрально-Міського, Саксаганського та Довгинцівського районів представили свої витвори на огляд усіх зацікавлених.

«Вишиваю хрестиком. Займаюся цим вже більше 20 років, завдячую цим захопленням своїй мамі - вона вишивала гладдю. Є картини, які по 3 роки вишиваю», – ділиться учасниця конкурсу Надія Крижова.

 

«Я займаюся виготовленням інтер’єрних та текстильних ляльок вже декілька років. Мені це подобається – для душі робота. Вона захоплює, коли її починаєш з нуля. Я купую матеріали, роблю викрійки, виготовляю наповнювач, а потім збираю ляльки, розмальовую обличчя, шию відповідне вбрання», – розповідає інша учасниця Лариса Грибанова.

 

Підтримка творчих земляків – одна із добрих криворізьких традицій. Цей конкурс відбувся у межах програми «Марафон добра» народного депутата України Андрія Гальченка.

 

 

У блоку «Портрети сучасних бабусь» увагу приділили учасницям, які мають значний досвід роботи у громадських організаціях. Їм є про що згадати і чим поділитися. Так само як і представницям клубів Саксаганського й Металургійного районів «Мудра людина» і «Троянда», а також організації ветеранів Центрально-Міського району.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: