У Кривому Розі визначили дві резервні лікарні для госпіталізації хворих на коронавірус

ВАЖЛИВО
15.10.20 - 11:45

На Дніпропетровщині за рекомендацією міністерства охорони здоров’я визначили додаткові госпітальні бази. Резервні лікарні у разі потреби прийматимуть хворих на Covid-19. Список медзакладів затвердили на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС, - повідомив голова ДніпроОДА Олександр Бондаренко.

«Ситуація в області контрольована. У визначених госпітальних базах першої черги вистачає ліжок та дихального обладнання для пацієнтів з коронавірусом. На початку епідемії задіяли 12 медзакладів. Коли рівень захворюваності відчутно зріс, збільшили кількість таких лікарень до 19, – зазначив очільник регіону Олександр Бондаренко. – Разом із тим визначили перелік та почали готувати до надання допомоги хворим на коронавірус ще 6 резервних закладів охорони здоров’я – у Дніпрі, Кривому Розі та селищі Слобожанське».

 

У список госпітальних баз другої черги потрапили: Криворізька міська клінічна лікарня №8, Криворізька міськлікарня №11, Дніпровська міська клінічна лікарня №8, Слобожанська центральна лікарня, Дніпровська міська клінічна лікарня №2, Дніпровська клінічна лікарня швидкої допомоги.

 

Фото на прев'ю з сайту ДніпроОДА.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: