У Кривому Розі визначили кращі новорічні вистави та ялинкові містечка

КУЛЬТУРА
11.01.20 - 16:13

11 січня у Палаці культури «Центральний» відбулася церемонія нагородження переможців міського конкурсу на кращу організацію новорічних і різдвяних свят, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики.

Традиційно, феєрія зимових свят та гарного настрою у Кривому Розі розпочалася в День Святого Миколая, 19 грудня, з відкриття головного ялинкового містечка у парку Героїв. Всього, у семи районах було обладнано 16 ялинкових містечок, проведено понад 200 заходів.

 

У палацах культури, міських театрах, палацах дитячої та юнацької творчості, навчальних та спортивних закладах пройшло понад 10 000 різних заходів для малечі та дорослих, понад 3000 самодіяльних і професійних артистів дарували веселий настрій більш ніж 100 000 глядачам.

 

Всіх, хто брав участь у святах привітав секретар міськради Сергій Маляренко: «Новий рік – чарівне, улюблене свято, наповнене радістю, веселощами й надією. Це - єдиний день у році, коли не тільки діти, а й дорослі, починають вірити в диво. І саме ви доклали максимум зусиль, натхнення й енергії та створили для всіх справжнє диво, наповнили серця та думки ваших глядачів та учасників добром, любов’ю та теплом!»

 

Дипломом першого ступеню за кращу організацію новорічних і різдвяних культурно-мистецьких заходів у районі та міському ялинковому містечку, якісне художньо-естетичне оформлення ялинкових містечок, облаштування ігрових майданчиків для дітей і молоді нагородили Саксаганський, Тернівський, Центрально-Міський, Покровський та Інгулецький райони.

 

Дипломом першого ступеню за якісне проведення театралізованого відкриття ялинкового містечка «З передзвоном на поріг вже ступає Новий Рік!» нагороджений Центр позашкільної освіти «Зміна»,  за новорічну виставу «Миколаю, Миколай в нашу казку завітай» - Палац культури «Тернівський», за новорічну казку для дітей «Таємниця Смарагдового міста або новорічні пригоди в казковій країні» та новорічну масовку для дітей «З Днем народження, Новий Рік» - Палац культури «Мистецький».

 

Дипломами першого ступеню відзначені ПК «Північний», «Центральний», «Інгулець».

 

А всього у палацах культури відбулося понад 200 новорічних вистав, ранків, дискотек, які відвідало близько 80 тис. юних глядачів.

 

На канікулах у театрах проведено понад 45 спектаклів для більш ніж 17 тисячі глядачів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: