У Кривому Розі завершився щорічний відкритий турнір з баскетболу серед чоловіків та жінок

СПОРТ
04.02.19 - 16:42

Цієї суботи у Кривому Розі завершився щорічний відкритий турнір з баскетболу серед чоловіків та жінок.

Сім команд-учасниць приймала на своєму полі дитячо-юнацька спортивна школа №6. У командах – гравці декількох поколінь. Спортивні уміння досвідчені баскетболісти передавали молодим безпосередньо у грі. 
 

"Ми сьогодні зіграли з нашим новим суперником з міста Долинська. Хочу сказати - це  дуже гідний суперник. Було цікаво грати. Я думаю, що ми обмінялися ігровим досвідом як дорослі ветерани», - ділиться Олександр Пазенко, керівник БКВ «Юність».

У турнірі серед жінок перше місце посіла команда «Кривбас-Ветеран». Середній вік учасниць – 45 +. 

«Наша команда існує понад сім років. Ми завжди радісно беремо участь у міських турнірах такого роду. Насамперед, нам важливо показати молоді, що можна розвиватися, і в старшому віці бути живим і активним. Крім міських змагань, наша команда бере участь і в міжнародних. Це величезний баскетбольний рух, в якому в обов'язковому порядку завжди є ми. Два роки тому ми стали чемпіонами України у своїй віковій категорії», - говорить Олена Пазенко, капітан команди «Кривбас-Ветеран».

 

Серед чоловічих команд перемогу здобула команда «Молодість». Нагороджували й кращих спортсменів турніру.

Народний депутат України Костянтин Павлов привітав усіх учасників і вручив спортсменам баскетбольні м’ячі.

 

«Це дуже символічно, коли ветерани спорту передають свій досвід молодшим поколінням. І незважаючи на те, що сьогодні у нашій країні не найкращі часи, особливо у спортивній галузі, проте місто робить все можливе для того, щоб зберегти ту потужну базу спортивних установ, які є. Нещодавно прийняв на свій баланс кілька спортивних клубів, які раніше були на балансах приватних підприємств. І я абсолютно впевнений, що разом ми зробимо все можливе для того, щоб в нашому рідному місті і в нашій Україні спорт був доступний і найменшим, і ветеранам", - запевнив Костянтин Павлов.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: