У Кривому Розі знайшли голову розчленованої жінки, яка стала жертвою жорстокого вбивства

РЕЗОНАНС
21.02.20 - 13:28

Поліція Кривого Рогу сьогодні знайшла голову розчленованої жінки, тіло якої напередодні виявили у відстійниках біля авторинку "Термінал". Інформацію нашим журналістам підтвердили у КВП.

Як ми писали, криворізькі правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні цього злочину - 76-річного криворіжця, який завинив своїй знайомій 200 гривень і нібито через це убив її.

 

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили, що жінка - місцева мешканка 1943 року народження, - прокоментував на брифінгу заступник начальника ГУНП Дніпропетровської області Тарас Воліков. - Правоохоронці затримали підозрюваного у цьому жорстокому вбивстві. Це мешканець Кривого Рогу, 1941 року народження. Він був добре знайомий з жінкою, їх поєднували дружні стосунки. Як вдалося з'ясувати, вона позичила йому гроші. Того злощасного дня приїхала до знайомця додому нагадати йому про борг і попросити повернути гроші. Сталася сварка, і пенсіонер ударив жінку молотком по голові. Коли зрозумів, що убив, почав придумувати, як уникнути викриття й покарання. Звичайним ножем у себе вдома він розпиляв частини тіла вбитої. Після цього всі фрагменти відніс і розкидав у різних водоймах в районі ринку "Термінал". Предмети, якими він скоював убивство, поліцейські вилучили. На тепер чоловік зізнався у злочині. Відомо, що на момент скоєння вбивства він був тверезим. 

 

Керівник криворізької поліції Сергій Лукашов розповів, що затриманий визнав свої провину і дає свідчення.

 

На момент затримання підозрюваного, водолази дістали з трьох ставків фрагменти тіла жертви (тулуб, руки і ноги), і лише сьогодні у водоймі біля оптового ринку вдалося знайти голову, загорнуту в пакет.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»