У Криворізькій бригаді Нацгвардії визначили переможців з боротьби самбо

СПОРТ
06.01.22 - 9:37

У військовій частині завершилися змагання з боротьби самбо, участь у яких взяли близько 30 спортсменів у різних вагових категоріях. Про це повідомляє пресслужба військової частини 3011.

На татамі криворізькі гвардійці проявили неабияку витривалість, виборюючи у своїх суперників кожен бал протягом кількох годин.

 

"Головне завдання для кожного учасника - отримати новий досвід та задоволення від спортивного поєдинку. Усі прийоми військовослужбовцям знайомі - з першого дня служби їх навчають основ рукопашного бою та інших видів спорту. Отримані навички успішно застосовуються під час виконання службово-бойових завдань", - відзначив начальник фізичної підготовки і спорту Дмитро Капінус.

 

За результатами змагань, у ваговій категорії до 58 кг перемогу отримав Дмитро Стаднік, до 64 кг - Олександр Коваль, до 71 кг - Дмитро Рябуха, до 79 кг - Олексій Рудницький, до 88 кг - Дмитро Петяйкін, до 98 кг - Данило Терещенко та у категорії 98+ - Ігор Горцукевич.

 

Військовослужбовці, які показали найкращі результати, представлятимуть команду військової частини на чемпіонаті Центрального оперативно-територіального об'єднання, що відбудеться в кінці січня у Кривому Розі.

 

Фото: військова частина 3011.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: