У криворізькому парку імені Гагаріна розпочалося будівництво підвісного мосту

БЛАГОУСТРІЙ
29.03.19 - 13:46

У парку імені Гагаріна розпочалося будівництво вантового пішохідного мосту, який з'єднає два береги річки Стара Саксагань з боку вулиці Святомиколаївської та парку відпочинку.

Його зводять поруч із будівлею виконкому Центрально-Міської райради.

 

На відкритті будівництва був присутній мер Кривого Рогу Юрій Вілкул. Він ознайомився з графіком виконання робіт та оглянув будівельні матеріали. Також мер наказав пришвидшити будівельні роботи й здати новий міст на місяць раніше.

«Зараз ми усе робимо для того, щоб у жовтні ввести в експлуатацію цей міст. Будемо працювати з Дніпропетровським заводом металоконструкцій імені Бабушкіна. Будемо пришвидшувати будівництво, аби восени здати міст для мешканців Центрально-Міського району», - каже Юрій Вілкул.  

Підрядна організація, яка будує міст, має досвід робіт за кордоном і використовує у процесі будівництва сучасні технології.

 

«Використовуємо фінішне тришарове антиковзне покриття. Спочатку укладаємо армований бетон, потім – асфальт та бітумну основу й тільки тоді – фінішне покриття. Буде приємним на дотик, як на тенісних кортах. Це буде підвісний міст з трьома опорами та пілоном. Його довжина – шістдесят п’ять метрів. Плануємо оздобити його сучасним освітленням», - говорить  директор ТОВ "Фастбілд" Іван Медалович.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: