У криворізькому суді допитали матір, яка знімала порно зі своєю 4-річною донькою

РЕЗОНАНС
12.02.20 - 17:15

У Жовтневому районному суді продовжують розгляд резонансної справи подружжя, яке звинувачують у зйомці порноматеріалів зі своєю 4-річною дочкою.

 

Сьогодні колегія суддів перейшла до допиту обвинувачених, - інформує пресслужба суду. - Допитали матір, яка і є обвинуваченою у цій резонансній справі.

 

Допит проводили у режимі відеоконференції, оскільки підозрювана зараз перебуває в Полтавській установі виконання покарань.

 

 

Нагадаємо, подружжю з Полтавщини, яке винаймало квартиру у Кривому Розі, пред’явили державне обвинувачення за 63 епізодами злочинної діяльності відносно їх 4-річної дочки за статтями 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів».

 

Як ми писали, родина мешкала у Кривому Розі в орендованій квартирі, де знімала свою доньку у відео порнографічного характеру.

 

Правоохоронці викрили злочин і затримали подружжя. Після їх арешту, в Мінську (Республіка Білорусь) упіймали 40-річного місцевого мешканця, який фінансував зйомку цього порно з дитиною.
 

Пізніше ще одних спільників горе-батьків поліція затримала у Бразилії.

 

У наступному судовому засіданні, яке призначили на 18 лютого, допит обвинуваченої буде продовжений.

 

Судовий розгляд справи проходить у закритому засіданні через те, що справа стосується злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості дитини.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: