У криворізькому супермаркеті працювали без захисних засобів, - Держпродспоживслужба

КОМЕНТАР
25.03.20 - 8:39

З 13 березня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області проводять перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину.

Спеціалісти служби вже перевірили 225 суб’єктів господарювання: 120 закладів торгівлі, 8 аптек,17 лікувально-профілактичних закладів, 35 перевізників тощо.

Про це повідомила начальниця відділу санепіднагляду та організації розслідування спалахів обласного управління державного нагляду Неля Полюхович. 

 

Порушення виявили на 31 об’єкті. 

 

"У Кривому Розі у магазині «Сільпо 221» на вул. Героїв АТО, 30а працівники не дотримувалися протиепідемічному режиму - працювали без засобів індивідуального захисту", - зазначила Полюхович.

 

Серед порушень - не закрилися на карантин дніпровські магазин одягу, крамниця автозапчастин «Автомодус» та піцерія «Pissa Day».

 

Матеріали щодо порушників направили до Національної поліції для притягнення винних до відповідальності.

 

Нагадаємо, на тепер у базових лікарнях Дніпропетровської області (у містах Дніпро та Кривий Ріг) перебувають 17 пацієнтів з підозрою на коронавірус. У двох дніпровських пацієнтів діагноз COVID-19 підтверджено лабораторно.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: