"У квартирі збиралась непевна компанія": що відомо про загибель 13-річної дівчинки у Кривому Розі?

СПЕЦРЕПОРТАЖ
14.06.22 - 14:43

Цієї ночі з багатоповерхівки на 7-му Зарічному випала й загинула 13-річна дівчинка. Прибувши на місце події, медики констатували її смерть.

"Ти там жива?" - такі крики чули сусіди дев"ятиповерхівки на 7-му Зарічному близько опівночі. Згодом з'ясувалося, що це підлітки з шостого поверху гукають до дівчини, яка випала з вікна. У них була вечірка без присутності дорослих.

 

Зламані штахети огорожі, ще свіжі криваві плями на асфальті - така картина тут відкрилася людям зранку. Сусіди розповідають, що родина дитини сюди переїхала нещодавно, і дівчинка зав'язала дружбу з новою подругою, яка в татовій квартирі збирала сумнівні компанії. Вчора саме така вечірка завершилася трагічно.

 

"Вона випала з лоджії. Сусіди кажуть, що чули три важких стогони", - розповіла нашим журналістам мешканка цього будинку Ніна.

 

"Ми почули крик і якусь метушню там, де обгороджений дитячий майданчик. Дівчина впала между тим кутком і майданчиком", - показує місце Лідія Єфимівна, сусідка.

 

"Господар цієї квартири розлучився з дружиною. Він в армії служить, приїздив якось на три дні додому, і донька Дарина попросила у нього ключі. Відтоді почала приводити туди друзів", - каже сусідка Ніна.

 

"Дарина - дівчинка доросла, батько їй довіряв, напевно. Вона водила компанії. Я скільки разів дзвонила Сергію, щоб забрав ключі. Але вже так сталося, що вона навела компанію велику, всі попили горілки. Моя дочка бачила - серед них якісь наркомани. Ми падіння не бачили, але чули гуркіт. У мене перший поверх, було відкрите вікно на балконі. Дивлюся - дівчинка лежить", - розповіла нам мешканка будинку Жанна.

 

Зараз поліція встановлює обставини загибелі неповнолітньої.

 

"У дворі будинку виявлено тіло дівчинки 2008 року народження. Правоохоронці встановили, що неповнолітня випала з вікна шостого поверху і померла на місці. Поліцію та швидку медичну допомогу викликали сусіди, вказаний факт зареєстровано", - запевнила Анастасія Субач, інспекторка з комунікацій Криворізького районного управління поліції.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: