У Києві зафіксували два випадки коронавірусу. На тепер в Україні 7 випадків зараження

ВАЖЛИВО
17.03.20 - 8:32

У Києві зафіксували перші випадки коронавірусу, - повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

"Обидва пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. Один пацієнт протягом інкубаційного періоду повернувся з Франції", - йдеться в повідомленні.

 

Таким чином, в Україні вже зафіксували 7 випадків зараження, один з них - летальний (у жінки з Радомишля на Житомирщині). 

 

У киянина, який контактував з родичами померлої від коронавірусу жительки Радомишля, вірусу не виявлено. Однак працівники ДСНС провели дезінфекційні заходи у гуртожитку, де він проживає.

 

Крім того, у понеділок стало відомо, що в Чернівецькій лікарні померла жінка, у якої була підозра на коронавірус. Деякі ЗМІ спочатку повідомили, що жінка померла від коронавірусу. Однак обласна влада пояснила, що причиною смерті є неврологічна патологія.

 

"Напередодні у неї взяли аналізи на наявність COVID-19, результати очікуємо найближчим часом", - повідомляє Чернівецька ОДА.

Хвора перебувала в інфекційному відділенні Чернівецької обласної клінічної лікарні, смерть констатували о 19-ій годині вечора. Поки що невідомо, чи був у неї коронавірус.

 

"Смерть настала внаслідок важкої супутньої неврологічної патології, не пов'язаної з проявами коронавірусної інфекції", - йдеться в повідомленні ОДА.

 

Джерело  - ВВС.Україна.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: