У резонансних справах побиття криворізьких депутатів та громадських діячів поліція так нікому й не повідомила про підозру

ВАЖЛИВО
30.01.19 - 14:00

Сьогодні на пленарному засіданні криворізької міської ради виступив з доповіддю заступник керівника Криворізької місцевої прокуратури №2 Роман Зонов.

Промовець розповів депутатам про хід досудових розслідувань щодо кількох резонансних випадків жорстокого побиття криворізьких депутатів та громадських діячів. 

З доповіді прокурора стало відомо, що наразі жодній особі так і не повідомлено про підозру. Розслідування випадків нанесення тілесних ушкоджень цим громадянам триває.

Кілька кримінальних справ взагалі закрито й не доведено до суду. 

Стосовно замаху на вбивство депутата Центрально-Міської районної ради від ВО "Батьківщина" Вадима Мірзояна, криворізька поліція проводить слідчі дії, - заявив Зонов.

 

Нагадаємо, на депутата Центрально-Міської районної ради від ВО "Батьківщина", голову Інгулецької районної організації цієї партії Вадима Мірзояна було скоєно напад, який поліція класифікувала як замах на вбивство.

Напад стався у приватному секторі Центрально-Міського району, коли депутат повертався додому.

Невідомі бризнули сльозогінним газом в обличчя чоловіку, повалили його на землю і побили металевими трубами.

У Вадима Мірзояна - черепно-мозкова травма, перелом руки. 

Після доповіді прокурора, голова депутатської групи ВО "Батьківщина" у Криворізькій міській раді Ольга Бабенко заявила, що на наступній сесії буде ініціювати переведення справи Мірзояна з Кривого Рогу у вищі правоохоронні інстанції.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: