У столичній лікарні, де лікують хворих на коронавірус, сталася пожежа. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
26.05.20 - 9:08

Американська біотехнологічна компанія Novavax розпочала в Австралії випробування на людях експериментальної вакцини проти коронавірусу. Компанія планує випустити препарат, який пройшов усі перевірки, цього року.

ТОП-5 свіжих коронавірусних новин.

 

1. Міністерство охорони здоров'я Іспанії переглянуло кількість випадків смерті від коронавірусу в країні – воно стало менше майже на 2000 осіб. Зараз в Іспанії - 26 834 померлих від COVID-19. Днем раніше було 28 752 осіб. Статистику переглянули після перевірки даних, наданих регіонами.

 

2. У Німеччині вирішили випробувати новий різновид футболу, який відповідає нинішнім реаліям в умовах пандемії COVID-19. Щоб футболісти могли постійно дотримуватися соціальної дистанції, у кожного з учасників гри на полі в руках є візок із супермаркету.

 

3. У Києві сталася пожежа в Олександрівській лікарні – медичному закладі, де лікують, у тому числі, й хворих на коронавірусну інфекцію. На щастя, постраждалих немає: 15 людей вивели на свіже повітря.

 

4. У Чернівецькій облдержадміністрації заявили, що регіон перебуває на стадії "плато" за показниками хворих на коронавірус. За добу в області підтвердили 18 нових випадків зараження.

 

5. У прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона погіршився зір. Посадовець припускає, що це пов'язано із тим, що він перехворів COVID-19.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: