У столиці від ускладнень Covid-19 помер полковник медслужби ЗСУ Іван Гайда. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
19.06.20 - 9:23

В Україні 19 червня зранку число інфікованих коронавірусом піднялося до 34 984. Від початку пандемії померли 985 людей. За останню добу зафіксували 921 новий випадок. Кількість тих, хто одужали, сягнула вже 16 033. 

ТОП-5 свіжих новин.

 

1. У Києві від коронавірусної інфекції помер начальник Львівського військового госпіталю, лікар вищої категорії Іван Гайда. Йому було 58 років. Ігор Гайда був полковником медичної служби Збройних сил України, лікарем вищої категорії, начальником Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Був нагороджений нагороджений орденом Данила Галицького. Йому присвоєно звання заслуженого працівника охорони здоров’я України.

 

2. Новозеландські медики виявили новий випадок зараження коронавірусом за минулу добу. Це 60-річний чоловік, який 13 червня повернувся в Нову Зеландію з Пакистану.

 

3. Чоловік на ім’я Аслам Баба з індійського міста Ратлам, що пропонував лікувати COVID-19 за допомогою екзорцизму і власних поцілунків, помер від коронавірусу. Попередньо, горе-цілитель міг заразити щонайменше 24 людини, які перебували у контакті із ним. 

 

4. У Рівненському обласному онкологічному диспансері виявили коронавірус в одного з працівників. Хірургічний корпус перебуває на обсервації. 

 

5. Лабораторний центр Житомирської області зачинив двері перед головним санлікарем країни Віктором Ляшком, таким чином не впустивши чиновника всередину приміщення. Ляшко приїхав до Житомира, щоб звільнити санлікаря області Зіновія Парамонова після того, як він заявив, що лабораторний центр не зможе приймати зразки для ПЛР-тестів на коронавірус три дні поспіль. Майже весь колектив вийшов під будівлю з вимогою лишити обласного санлікаря на посаді.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: