У Тернівському районі Кривого Рогу підприємство спалює шини і забруднює довкілля

ЕКОЛОГІЯ
08.05.20 - 14:53

7-го травня  представники міського управління екології та Тернівського виконкому виїхали на вул. Шишкіна, мешканка якої повідомила, що місцеве підприємство по вул. Івана Сірка спалює автомобільні шини, чим забруднює атмосферне повітря.

Фахівці встановили, що на території ТОВ «Терни-Авто» встановлені два устаткування з переробки гумово-технічних виробів, які орендує ТОВ «Енерго КР».

 

7-го травня це обладнання не працювало, а представники підприємств не надали ні проєктних матеріалів з експертними висновками, ні дозволу на викиди забруднювальних речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел.

 

Тож управління екології та Тернівський виконком направили листи до правоохоронних органів для встановлення правомірності роботи установок; а також до Державної екоінспекції для перевірки підприємств на дотримання вимог природоохоронного законодавства.

 

Керівників ТОВ «Терни-Авто» та ТОВ «Енерго КР» попередили про неприпустимість використання обладнання без дозвільних документів та про відповідальність за порушення вимог санітарного і екологічного законодавства.

Фото міського управління екології.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: