У травні мобільні "Візи" працюватимуть у новому форматі

АКТУАЛЬНО
30.04.19 - 12:12

З травня мобільні ЦНАПи змінюють формат роботи. За пропозиціями криворіжців, до складу виїзної «бригади» фахівців залучені працівники Полку патрульної поліції Кривого Рогу.  

Замовникам послуг пропонують скористатися цією можливістю та звернутися до патрульних для вирішення питань, пов’язаних із правоохоронною діяльністю, безпосередньо у мобільному офісі.

 

Відзначимо, протягом місяця у мобільних  офісах будуть здійснювати особисті прийоми громадян голова Довгинцівської районної ради, заступники голів Покровської, Тернівської, Інгулецької, Центрально-Міської, Саксаганської, Металургійної райрад та керуюча справами виконкому Тернівської районної ради.

 

Також, окрім адміністратора ЦНАПу «Віза», державного реєстратора управління з питань реєстрації, фахівців управління праці та соціального захисту населення, відділу реєстрації місця проживання громадян виконкомів районних у місті рад, у виїздах мобільних офісів братимуть участь повноважні представники КП «Кривбасводоканал», КП «Сансервіс», ТОВ «Екоспецтранс».

 

Щоб     скористатися послугами «Візи», можна звернутися на безкоштовну «гарячу» лінію Центру - 0 800 500 459, або до виконкому районної ради за місцем проживання, роботи.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: