А у вас не зимно? У Кривому Розі  споживачам подали тепло

ВАЖЛИВО
05.11.19 - 10:55

У Кривому Розі тепло подали багатьом споживачам, - повідомляють у відділі преси та інформації виконкому.

Його вже отримали лікарні, школи, дитячі садочки. На завершальному етапі - підключення житлових багатоквартирних будинків. 

 

На сьогодні у Кривому Розі  усі підприємства, які надають послуги теплопостачання, запущені, всі котельні подали тепло на об’єкти. 

 

«Так, виникали певні проблеми, пов’язані з відмовою мешканців будинків підключатися у зв’язку з підвищенням температури повітря. Наразі майже всі ці будинки - з теплом. Під час запуску тепла трапляються пориви деяких внутрішньоквартальних та внутрішньобудинкових мереж. Співробітники державної  «Теплоцентралі» і комунальної «Тепломережі» працюють в цілодобовому режимі і в короткі терміни усувають проблеми», - зазначив Олександр Катриченко, заступник міського голови.

 

У зв’язку з неодночасним підключенням всіх будинків, виникають проблеми на інженерних мережах. Це відбувається тому, що деякі мешканці будинків, з метою економії, відмовляються вчасно підключатися до мереж теплопостачання і завчасно самостійно регулюють прилади обліку теплоносіїв. 

 

«Необхідне поступове, але повне підключення всіх об’єктів. Будинок повинен отримати тепло для того, щоб мережі витримали відповідний тик та спрацювала гідравліка пристроїв, а на котельнях відрегулювали технічне обладнання», - сказав О. Катриченко.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: