У загибелі в ДТП військовослужбовця 17-ї криворізької танкової бригади звинувачують водія «КамАЗа»

ДТП
21.01.20 - 14:16

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Мелітополі, повідомили про підозру водію інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення військової частини, що дислокується у Кривому Розі, – повідомляє пресслужба ДБР.

Як ми вже писали, торік 23 січня на трасі Одеса - Мелітополь, поблизу села Козачі Лагері Херсонської області, сталася смертельна аварія. У ній постаждали танкісти 17-ї окремої танкової бригади Кривого Рогу.

 

За інформацією слідства, військовий автомобіль «Урал» здійснив екстрене гальмування через відкриття капота під час руху.

 

У цей час водій, який рухався позаду за кермом автомобіля «КамАЗ», не дотримався безпечної відстані та зіткнувся з «Уралом».

 

Унаслідок ДТП, пасажир «КамАЗа» - військовослужбовець - загинув на місці пригоди, а троє інших танкістів отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

 

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил водіння бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило загибель потерпілого (ч. 1 ст. 415 КК України).

 

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України.

 

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2-х до 5-ти років позбавлення волі.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: