У Запоріжжі знову спалах Covid-19 у гуртожитку. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
04.05.20 - 9:04

У світі, станом на ранок 4 травня, зафіксували понад 3,5 мільйона лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом.

ТОП-5 коронавірусних новин.

 

1. Влада Єгипту вирішила послабити карантинні обмеження. У країні частково відновлять роботу готелів для внутрішніх туристів. Таке рішення прийняли з огляду на спричинені пандемією  економічні збитки для туристичної галузі.

 

2. 3 травня у Донецькій області інфікування коронавірусом підтвердили у 12-ти людей. Нові випадки інфекції зафіксували у Маріуполі, Бахмуті та Світлодарську.

 

3. Коронавірус виявили вже у другому гуртожитку Запоріжжя, перевіряють контактних осіб. Заражена жила у гуртожитку на 4 поверсі, на якому проживає 45 осіб.

 

4. В Італії за останню добу зафіксували найменшу кількість померлих, у яких підтвердили коронавірус, від часу запровадження у всій країні обмежень на пересування.

 

5. 4 травня материковий Китай повідомив про три нові випадки зараження коронавірусною інфекцією. Зазначається, що за даними Національної комісії охорони здоров’я Китаю, всі троє хворих нещодавно прибули з-за кордону.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: