У Жовтневому суді Кривого Рогу допитали водія таксі, якого порізав нацгвардієць

РЕЗОНАНС
21.10.19 - 16:31

У Жовтневому районному суді продовжується розгляд резонансної кримінальної справи щодо громадянина К., обвинуваченого у скоєнні замаху на умисне вбивство, – повідомляє пресслужба суду.

На суді допитали потерпілого водія, який розповів про обставини вчиненого проти нього злочину.

 

Як ми вже писали, 31 липня близько 5:00 51-річний таксист підвозив молодика до мікрорайону Індустріального, коли раптом той напав на нього з ножем і наніс декілька ударів.

 

Молодик не розплатився за перевезення, натомість не менше 6-ти разів ударив водія ножем у шию, грудну клітину, лоб та праву кисть. Водію таксі під час такого нападу вдалося вибігти з салону автомобіля та звернутися за допомогою до перехожих, які викликали йому швидку медичну допомогу.

 

За підозрою у нападі поліція затримала 21-річного нацгвардійця в/ч 3011, який проходить службу за контрактом. Підозрюваного правоохоронці швидко знайшли завдяки залишеному на місці злочину військовому квитку.

 

Нагадаємо, через напад на таксиста, 1 серпня близько сотні водіїв таксі влаштували акцію протесту, заблокувавши рух вулицею Володимира Великого.

 

Пізніше відбулася конференція, на якій представники Нацгвардії зробили офіційну заяву з цього приводу. Вони наголосили, що винуватець обов’язково понесе покарання.

 

21-річного молодика підозрюють за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 КК України – замах на вбивство.

 

Колегія суддів призначила нове судове засідання для допиту свідків на 7 листопада.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: