У жовтні ще понад 11 тисяч криворіжців отримають допомогу від міста на 17,7 млн грн

АКТУАЛЬНО
23.10.21 - 9:22

У Кривому Розі продовжують реалізацію наймасштабнішої в Україні комплексної Програми соціального захисту мешканців, важливою складовою якої є надання жителям часткової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг. 

На засіданні міськвиконкому підтримали всі рішення соціального напрямку. Зокрема, у жовтні ще 10 тисяч 856 мешканців отримають від міста компенсацію на оплату житлово-комунальних послуг. 

 

З початку 2021 року, у межах Об’єднаної програми Вілкула–Павлова, розмір допомоги було збільшено удвічі, до 1000 грн. 

«Від початку року компенсацію вже отримали більше 130 тисяч мешканців на загальну суму 130,1 млн грн. Ми розуміємо, що ця допомога просто необхідна криворіжцям.  Прийом заяв триватиме, як і у минулі роки, до грудня. Встигнуть всі», - зазначила Інеса Благун, начальниця міського департаменту соціальної політики.

 

У жовтні 559 криворіжців отримають матеріальну допомогу у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем та значними витратами на лікування. На це з міського бюджету буде спрямовано 1,35 млн грн. З початку року допомогу отримали вже майже 5 тисяч мешканців міста на 13 млн грн. 

 

У цілому,  муніципальною програмою соціального захисту охоплений кожен четвертий криворіжець. Місто турбується про ветеранів, дітей, багатодітних та малозабезпечених мешканців, чорнобильців, афганців, учасників АТО і членів їх сімей, мешканців, які  потребують матеріальної допомоги.  У 2021 році  на виконання  програми передбачено понад 420 млн грн.

 

  

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: