Убив молотком і обікрав. Криворіжець просидить за ґратами до кінця життя за вбивство коханки

КРИМІНАЛ
28.09.20 - 14:42

Взимку 2016 року у Кривому Розі 39-річний чоловік жорстоко убив коханку після проведеної разом ночі, а тікаючи з квартири, ще й прихопив із собою техніку і всі цінні речі, які зміг знайти. Все вкрадене того ж дня здав до ломбарду та поїхав додому, до дружини. 

Як встановило слідство, 13 грудня 2016 року чоловік, уродженець Миколаївської області, приїхав додому до знайомої та залишився на ніч. Сам обвинувачуваний визнав, що мав інтимні стосунки з потерпілою за гроші, приїздив до неї кілька разів на тиждень, але коли помирився із цивільною дружиною, то мав намір припинити зустрічі. 

 

22-річній коханці це не сподобалось, вона почала погрожувати чоловікові зателефонувати в поліцію та заявити, що він маніяк і намагався її зґвалтували, обіцяла все розповісти дружині. Після цих слів він пішов до ванної кімнати, взяв молоток і почав бити жінку по голові. 

 

За словами судмедекспертів, він вдарив її не менше 8 разів, та ще декілька ударів прийшлись по руках, якими потерпіла намагалась прикрити голову. Жінка померла на місці від відкритої черепно-мозкової травми та набряку головного мозку.

 

Після цього обвинувачуваний зібрав усе цінне, що було в квартирі (2 ноутбуки, 2 смартфони, декілька вебкамер, клавіатур та мішок і роутер на суму 18 247,00 грн) та викликав таксі. Того ж дня він завіз усе викрадене до ломбарду, а потім поїхав додому, до дружини.

 

У суді чоловік вину визнав лише частково. Сказав, що дійсно вдарив жінку, але лише 4 рази, і коли він ішов геть, коханка була жива, сиділа на дивані та розмовляла. Каже, вбивати не збирався, а хотів лише вгомонити. 

 

Суд визнав обвинувачуваного винним в умисному вбивстві і призначив покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Також зобов’язав криворіжця відшкодувати 55 669 гривень матеріальної та 500 000 гривень моральної шкоди сім’ї загиблої.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: