Удачі, криворізька розумнице! Випускниця Центрально-Міського ліцею Уляна Супрун склала ЗНО на 200 балів

ОСВІТА
22.07.20 - 15:50

Випускниця 11-го класу Центрально-Міського ліцею Уляна Супрун отримала 200 балів з математики за результатами ЗНО-2020. Про успішне складання нелегкого іспиту криворізькою розумницею з гордістю повідомили у департаменті освіти і науки.

Отримати максимальний результат – це круто! Та ще й попри усі складнощі цього навчального року: карантин, дистанційне навчання, онлайн-консультації.

 

З отриманням найвищого балу освітяни привітали Уляну, її батьків та учительку математики КЦМЛ Анну Дрібас.

 

"Бажаємо тобі, Уляно, наснаги, нових успіхів та здобутків. Хай справдяться всі твої мрії та плани на майбутнє. Такі приклади свідчать про високу якість загальної середньої освіти Криворіжжя", - впевнені у департаменті.

 

По всій області 200 балів з математики отримали 18 абітурієнтів, із фізики – 2. Це випускники обласного ліцею-інтернату фізико-математичного профілю, ліцею інформаційних технологій, гімназії №3, шкіл № 1 та 54 – у Дніпрі, ліцею Жовтих Вод та Центрально-Міського ліцею Кривого Рогу.

Нагадаємо, цьогоріч ЗНО склали майже 23 тисячі абітурієнтів Дніпропетровщини. Найпопулярнішими предметами, окрім обов’язкових, стали англійська мова та географія.  
 
Цьогоріч через карантин ЗНО зробили добровільним. Тестування проходили лише ті випускники, які запланували вступати до вишів. Українську мову здавали всі абітурієнти. Другий обов’язковий предмет – на вибір: математика або історія України. Серед решти дисциплін найпопулярнішими стали англійська мова – її складали 8,7 тисячі вступників, географія – 7,9 тисячі.

Вже 24 липня стартує додаткова сесія ЗНО. Вона триватиме до 10 серпня.
 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: