Українці з німецького регіону Тюрингія передали Кривому Рогу медикаменти та автівку «швидкої»

ВАЖЛИВО
01.06.22 - 10:25

Військова адміністрація Кривого Рогу та виконком Криворізької міської ради сформували за кошти міського бюджету стратегічний запас продуктів та ліків, з якого надається допомога зокрема й внутрішньо переміщеним особам, яких у місті вже понад 60 тисяч. Для поповнення запасу влада міста розширює співпрацю з міжнародними організаціями та фондами.

В.о. міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул сказав:

 

«Ми об’єднуємо зусилля для зміцнення оборони нашого міста та надання допомоги криворіжцям і вимушеним переселенцям. Я вдячний громаді українців Тюрингії та особисто голові громади Василю Витенку за підтримку. «Швидка» та ліки будуть передані в медичні заклади Кривого Рогу».

 

Представники громади українців Тюрингії в Дніпропетровський області Валерій Зотов та Костянтин Гапоненко передали міському голові ключі від автомобіля та медикаменти.

 

«Громада українців у німецькій Тюрингії, у місті Ерфурт, в особі голови громади Василя Витенка та представники цієї громади в Кривому Розі допомагають нашій державі у важкі часи та передають карету «Швидкої допомоги» та медикаменти нашому місту. Цей реанімобіль ми обирали спеціально для Кривого Рогу. Машина готова до роботи – буде рятувати життя нашим воїнам і жителям Кривого Рогу. Нашими спільними зусиллями продовжуватимемо цю працю до остаточної перемоги України. Слава Україні!» - сказав Костянтин Гапоненко.

 

Військова адміністрація Кривого Рогу активно співпрацює з муніципалітетами, громадськими організаціями та фондами Італії, Іспанії, Німеччини, Франції, Австрії, Польщі та інших країн.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: