Українською – раніше за оригінал! У вересні вийде продовження «Самотності у мережі» Януша Вишневського

ЦІКАВО
09.08.19 - 12:31

21 вересня у Львові відомий польський письменник Януш Вишневський вперше на Форумі видавців презентує новий роман «Зміщення спектра», – повідомляє пресслужба видавництва «Фабула».

Новий роман є продовженням бестселеру «Самотність у мережі».

 

Українське видання вийде друком у вересні раніше за польське.

 

У новому романі головний герой Якуб – студент факультету інформатики в університеті. Він не знає, що в житті його матері було велике кохання, що й досі її хвилює. І от його дівчина раптом помічає дивовижні зв’язки між книжкою, яку читає, і життям свого коханого. Вона починає пошуки і наштовхується на таємницю. Хто насправді є батьком Якова? Чи має вона право знайти відповідь на це питання?

 

Герої твору наново переживають давно забуті емоції, прагнуть розібратись у власних почуттях і зрозуміти, чи правильний вибір вони колись зробили.

 

З перших сторінок зрозуміло – роман так само буде суперечливим та його обговорюватимуть у мережі не один рік. І він також може отримати відображення у кіно.

 

Януш Леон Вишневський — сучасний польський письменник. Наразі проживає у Франкфурті-на-Майні (Німеччина).

 

Він відомий як автор роману "Самотність у мережі" (2001 рік). Роман було екранізовано 2006 року, де в одній із епізодичних ролей знявся сам Вишневський.

 

Доречі, сьогодні - Всесвітній день книголюбів, тож є нагода почитати якусь цікаву та корисну книгу.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»