Український Хобітхіл. У Карпатах оселились гуцульські хобіти

ЦІКАВО
23.05.20 - 10:19

Цього літа у Карпатах з’явиться нове незвичайне поселення - казкове містечко Хобітхіл із трилогії «Володар перснів». 

Автори планують поєднати культуру і традиції казкової Хобітанії і реальної Гуцульщини. Завершити роботи з облаштування Хобітхілу планують вже цього липня. Цікаво, що для зведення міста не зрубали жодного дерева, а навпаки, висадили 500 яличок на галявині. Зараз ще саджають фундук і коркові дерева. І багато квітів.

 

Це буде не бутафорське кіношне поселення, а справжнє, реальне, екологічне містечко для відпочивальників.

 

 У Хобітхілі працюватимуть майстерні гончарів, ковалів, килимарів та різьбярів. Там навчатимуть дітей традиційним карпатським ремеслам. У місті постійно працюватимуть спортивні та туристичні інструктори. Окрасою стане озеро з форелями та осетрами.

 

Оскільки Хобітхіл – це казкове місто-країна, в нього будуть символи: 1. Герб 2. Гімн 3. Прапор 4. Валюта 5. Конституція 6. Декларація про Незалежність від орків 7. Обрана влада 8. Митниця 9. Жандармерія 10. Військо 11. Шрифт 12. Символи 13. Правила 14. Суд 15. Преса 16. Пошта. Кожен мешканець Хобітхілу матиме паспорт гуцульського Хобіта.

 

Єдиною домінуючою релігією Хобітхілу є любов до України, збереження та відтворення традицій жителів карпатських гір та віра в добро, - кажуть автори проєкту.

 

 

Рішення про будівництво казкової країни було прийняте після затвердження державної програми розвитку Карпат.

 

Джерело - Lviv1256.com

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: