Уперше в історії – бронзові. «Гірник» розбив «Миколаїв-2» на виїзді

СПОРТ
26.05.19 - 11:55

25 травня у Миколаєві на стадіоні парку «Перемоги» криворізький «Гірник» зіграв заключний 27-й календарний матч з місцевим «Миколаєвом-2», – повідомляють у прес-службі «Гірника».

На останню гру вийшли 16 криворізьких футболістів, які почали активніше.

 

«Уже в першій же атаці міг відзначитися Ігор Бука, але його удар на дальній штанзі проблемним для Аміра Агаларова не став. На 5-й хвилині швидко відповіли господарі.

 

Провалився центр оборони, але удар суперника припав до центру. А на 11-й хвилині миколаївці несподівано вийшли вперед.

 

Дмитро Нерубенко вибив м’яч за межі штрафного після прострілу прямо на ногу Захару Сахацькому, який влучив під поперечину без шансів для Сергія Мелашенко – 1:0.

 

Лише на 26-й хвилині криворіжцям вдалося відновити паритет. Пішла контратака, Ігор Яровий дав на хід Євгену Кателіну, і той несподівано для голкіпера пробив, недовго думаючи, з-під захисника у ближній кут. М'яч перетнув лінію воріт від штанги – 1:1!

 

«Гірник» притиснув миколаївців до воріт, але до перерви отримати вигоду з цього не зумів, хоча разок забити міг.

 

Після перерви перевага наших хлопців стала більш відчутною. І на 61-й хвилині Андрій Шмат прострілив, Андрію Григорику удар не вдався, зате на славу вдалася результативна передача.

 

Нерубенко вдарив у дотик з лінії воротарського – 1:2!

 

На 68-й хвилині Андрій Голуб прийшов на стандарт, виграв верхову боротьбу у суперника – 1:3. У час, який залишився «Миколаєв-2» обмежився ударами з дальньої дистанції.

 

«Гірник» вперше в історії завоював медалі чемпіонату – бронзові».

Фото зі сторінки ФК "Гірник" у Facebook.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: