УПС! Ремонт доріг у Дніпропетровській області вперше будуть здійснювати приватні автодорожні компанії

АКТУАЛЬНО
19.03.19 - 11:11

Експлуатаційне утримання частини доріг державного значення у Дніпропетровській області вперше будуть здійснювати приватні автодорожні компанії, - повідомляє обласна Служба автомобільних доріг. 

За результатами відкритих торгів, проведених в системі Prozorro, переможцями за найменшою ціною визначено дві компанії ТОВ «Автомагістраль – Південь» та ТОВ УПП «УПС».

Між Службою автомобільних доріг в Дніпропетровській області, ТОВ «Автомагістраль – Південь» та ТОВ УПП «УПС» підписані договори, у яких визначено ділянки та відповідальність за експлуатаційне утримання трас.

 

На ТОВ “Автомагістраль-Південь” покладено відповідальність за ділянки:

- Н-11 Дніпро – Миколаїв км 53+000 - км 137+424, км 164+300 - км 179+570
- М-04 Знам'янка - Луганськ - Ізварине км 151+680 - км 195+660.

 

На ТОВ УПП «УПС» покладено відповідальність за ділянки:
- Н-08 Бориспіль - Дніпро – Запоріжжя - Маріуполь км 414+377 - км 450+455 
- М-04 Обхід м. Дніпра км 0+000 - км 17+342

 

Договорами передбачені ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття гарячим асфальтобетоном з фрезеруванням, ліквідація колійності, напливів та нерівностей методом фрезерування, заміна дорожних знаків, заміна та ремонт металевого бар'єрного огородження, поновлення горизонтальної розмітки 1.14.3, очищення смуги відводу та узбіч.

 

Роботи з зимового утримання передбачають: приготування протиожеледних матеріалів, обробку доріг ПОМ, розчищення від снігових заносів, прибирання автопавільйонів, чергування робітників та дорожньої техніки.

Працівники ТОВ «Автомагістраль – Південь» вже розпочали виконання робіт з ліквідації ямковості гарячим асфальтобетоном на автодорозі М-04 Знам'янка - Луганськ - Ізварине (від м. Дніпро до Київського поста поліції).

Найближчим часом роботи будуть розпочаті на всіх вищезазначених ділянках автомобільних доріг.

Технічний нагляд за проведенням робіт здійснюється спеціалістами з відділу технічного контролю Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

 

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та звертати увагу на попереджувальні знаки у місцях проведення дорожніх робіт.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: