Уряд Баварії планує пропонувати тест на Covid-19 усім мешканцям світу безкоштовно. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
29.06.20 - 9:09

У світі станом на ранок 29 червня кількість померлих від коронавірусу перевищила 500 тисяч людей. Одужали від COVID-19 більш ніж 5 мільйонів осіб. Кількість випадків зараження коронавірусною інфекцією зросла до 10 145 791 особи.

ТОП-5 важливих новин.

 

1. У Китаї, за 15 км від Пекіна, в окрузі Аньсинь місцева влада вирішила ізолювати близько півмільйона. людей через поширення коронавірусу. Виходити на вулицю дозволили лише одному члену кожної родини для походу в магазин чи аптеку.

 

2. Італійський уряд оголосив, що ручна поклажа заборонена на всіх національних і міжнародних рейсах з 26 червня. Заборона спрямована на запобігання блокування проходів і скупчення людей під час посадки або висадки пасажирів, оскільки уряд прагне обмежити ризики поширення Covid-19.

 

3. На Закарпатті поблизу села Кваси Рахівського району зупинили рейсовий автобус сполученням "Мукачево - Івано-Франківськ", який здійснював перевезення попри заборону. На водія склали протокол.

 

4. У Запорізькій області поліцейського притягнули до адміністративної відповідальності за порушення умов карантину. Правоохоронець перебував в одному із супермаркетів міста без засобів індивідуального захисту.

 

5. Міністр охорони здоровʼя Баварії Мелані Гумль оголосила 28 червня про намір уряду цієї федеральної землі запропонувати пройти тест на коронавірус усім жителям Землі. Цей тест не буде примусовим, а усі витрати візьме на себе баварський уряд.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: