Успішну криворожанку Анну Горбань номінували на премію «ТОП-100 українців»

ПОДІЯ
20.11.19 - 10:34

Як ми писали, 13 грудня в Києві відбудеться церемонія нагородження номінантів на премію «ТОП-100 українців». Одна з номінанток – криворізька викладачка, композиторка Наталія Добриднєва.

Крім неї, на нагороду претендує й успішна уродженка Кривого Рогу Анна Горбань.

 

Нагадаємо, Анна подарувала діткам Донбасу більше 4-х тисяч україномовних книжок.

 

«Для мене велика честь бути учасницею проєкту «100 українців» від команди Ukrainian people! Проєкт про реальні справи українців, про реальні дії! Для мене поняття «успіх» - це не лише про матеріальне збагачення. Для мене це про стан душі, коли я хочу і можу допомагати! Благодійність – це намір. Добрі справи заради майбутнього», – висловлює свою позицію криворожанка.

 

Вона нагадала, що один з її проєктів – «Спільне майбутнє через спільні книжки» – стартував 8 місяців тому як разова акція.

 

Цей проєкт реалізують за підтримки Міністерства інформаційної політики. Загалом вдалося зібрати 18776 книжок для чотирьох поїздок до шкіл зони ООС. При тому, що бібліотека школи в цій зоні отримує 6-9 книжок на рік.

 

«І найбільша кількість книжок – біля 12 000 буде відвезена під час 4-ї поїздки наприкінці цього року. Завдяки добрим людям ці справи і є можливими. Низький уклін кожній людині, яка допомагала збирати літературу», – наголосила Анна Горбань.

 

Фото - Анни Горбань.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: