Увага, патруль! На дорогах Кривого Рогу посилені профілактичні заходи проти аварійності

АКТУАЛЬНО
26.07.20 - 10:50

На дорогах Кривого Рогу до 30 серпня триватимуть посилені профілактичні заходи для зниження рівня аварійності, - попереджають у патрульній поліції. 

Поліція посилено контролюватиме безпеку дорожнього руху, стежитиме за дотриманням ПДР та вживатиме необхідних заходів для запобігання загибелі та травмування людей на дорозі.

 

Збільшена кількість екіпажів, створені додаткові автопатрулі, які наглядатимуть за дорожнім рухом на найбільш аварійних ділянках доріг, насамперед, у дні підвищеної аварійності.

 

Здійснюється посилений контроль за поведінкою дітей на вулично-дорожній мережі з метою запобігання випадкам порушення ними ПДР.

 

У південних регіонах України екіпажі патрульних наблизили до доріг державного значення, які ведуть до місць масового відпочинку громадян під час курортного сезону.

 

Увага патрульних прикута до випадків: керування у стані сп’яніння, виїзду на смугу зустрічного руху, порушення водіями швидкісного режиму, правил проїзду перехресть та обгону, користування пасками безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, користування під час руху засобами зв’язку, недотримання водіями правил проїзду пішохідних переходів, а також порушення ПДР пішоходами та велосипедистами.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: