В Інгульці відкрили управління соцзахисту і Центр послуг «Віза» в одній будівлі

ВАЖЛИВО
21.10.20 - 12:58

Мешканці Інгульця тепер можуть отримувати всі дозвільні документи та послуги соціального спрямування в одному місці. Це стало можливим завдяки капітальному ремонту, який зробили в адміністративній будівлі.

Управління соціального захисту і Центр послуг «Віза» в Інгульці - віднині в оновленій будівлі. Нові меблі і комп'ютерна техніка, розширені приміщення для прийому громадян. Тепер, кажуть у центрі адмінпослуг, тут зручно і співробітникам, і мешканцям, які приходять на прийом.

 

На проєктні та ремонтні роботи з міськююджету виділили більше 2 мільйонів гривень. На відкритті оновленого центру адміністративних послуг побував міський голова Юрій Вілкул.

 

«Для створення цього центру ми працювали 1 рік. Виділили кошти. Дякую Сергію Жеребилу, який багато зробив для цього центру, щоб він запрацював у повному обсязі. Тепер і на Інгульці є приміщення, де надають усі послуги», - зазначив мер.

 

Переваги новації вже оцінили перші відвідувачі.

 

«Всі мешканці Інгульця задоволені. Ми тут працювали і не думали, що таке можна зробити», - поділилася жителька району Ірина Франко.

 

Фото Інгулецького виконкому.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: