В оновленій Центральній бібліотеці Кривого Рогу презентували альманах «Саксагань»

АКТУАЛЬНО
01.11.19 - 16:48

Сьогодні у центральній бібліотеці на проспекті Поштовому, в якій тривав ремонт близько року, відбулася презентація альманаху «Саксагань» 1-4 номерів.

В оновленому приміщенні відбулася презентація літературно-художнього видання, на якій був присутній й міський голова Юрій Вілкул.

 

«Бібліотеки є невід’ємною складовою культурної, освітньої та інформаційної інфраструктури нашого міста. Ми розуміємо важливість бібліотек і тому постійно підтримуємо їх. Нам вдалося зберегти бібліотечну мережу. Виділяємо кошти на здійснення капітальних та поточних ремонтів, на поповнення книжкових фондів і періодичних видань», - підкреслив мер.

 

Завдяки партнерству міста та компанії «Метінвест» Центральна бібліотека перетворилася на сучасний, культурно-просвітницький центр.

 

За кошти Кривого Рогу у Центральній бібліотеці придбали комп’ютерну техніку та кольоровий принтер, акустичну систему, встановили охоронну сигналізацію.

 

А завдяки «Метінвест» замінили старі вікна на енергозберігаючі у приміщеннях абонементу, малого залу, реставрували стелю в усіх приміщеннях, замінили освітлення. Також придбали нові стелажі, бібліотечні кафедри та меблі для абонементу та читального залу.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: