В Україні тестують 4 вітчизняних препарати при лікуванні Covid-19. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
12.07.20 - 9:10

Станом на ранок 12 липня в усьому світі зафіксували 12 717 908 випадків коронавірусної інфекції – на 219 тисяч більше, ніж добою раніше. Жертвами хвороби в усьому світі стали 565 138 тисяч людей. 7 005 299 хворих одужали.

ТОП-5 важливих новин.

 

1. В Україні, з метою вивчення ефективності застосування препаратів при лікуванні пацієнтів із COVID-19, проводять клінічні випробування чотирьох лікарських засобів: АМІЗОН®МАКС, Аміксин IC, Біовен та Корвітин. Всі ці препарати вітчизняного виробництва, уточнили в пресслужбі МОЗ.

 

2. Амітаб Баччан, один з найвідоміших індійських кіноакторів, отримав позитивний результат на коронавірусну інфекцію. Його разом із 44-річним сином доправили до лікарні.

 

3. В американському місті Сан-Антоніо в штаті Техас пацієнт, близько 30-ти років, помер від коронавірусу після "ковід-вечірки". Медики пояснили, що таку "вечірку" організовує хтось, у кого діагностували Covid-19. Лікарі розповіли про цей випадок, щоб переконати місцевих жителів поставитися до пандемії всерйоз.

 

4. Опівдні 11 липня туристи з України мали вилетіти в хорватську Пулу з "Борисполя". Але за стійкою реєстрації їм відмовили через заходи, які напередодні запровадили в країні для громадян третіх країн. Загалом на рейс зареєструвалися 215 громадян.

 

5. На березі Чорного моря в курортному селі Рибаківка Коблівської ОТГ у двох мешканців виявили інфікування коронавірусом. З метою уникнення розповсюдження COVID-19 на карантин закрили дитячий садок "Перлинка" та сімейну амбулаторію.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: