Важка доба на Луганщині: від обстрілів загинули троє людей, поранена дитина. Фото

ВАЖЛИВО
02.05.22 - 10:42

У Луганській області за добу загинули троє мешканців, ще троє поранено, серед них 12-річна дитина. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Троє загиблих та троє поранених російською армією жителів Луганщини, серед постраждалих - малолітня дитина, у Лисичанську згоріла гімназія - бельгійська спадщина. Хлопчик отримав поранення під час щільного обстрілу росіянами міста Золоте приблизно о 20:00 1 травня. Також серед постраждалих - місцевий житель. Загинула мешканка Золотого. Ще двоє загиблих упродовж минулої доби є в Лисичанську та Попасній. Осколкове поранення отримав житель Лисичанська", - зазначив очільник.

 

За словами Гайдая, минула доба була надважкою. Потужні тривалі обстріли завадили повноцінній евакуації.

 

«Багато зруйнованого житла. Щонайменше 12 будинків знищено в Оріховому, чотири – в Гірському. В Лисичанську згоріла старовинна будівля багатопрофільної гімназії, яка є частиною бельгійської спадщини міста, а також пошкоджено декілька будинків. У Сєвєродонецьку – шість багатоповерхівок, п’ять з яких розташовані поруч», - додав Гайдай.

 

Загалом за 1 травня міста і села Луганщини 18 разів потерпали від ворожих обстрілів. Тільки офіційно зафіксовано руйнування 28 будинків.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: