Вболіваймо за наших! Дві криворожанки відсьогодні виступають на Чорноморських іграх

КУЛЬТУРА
26.07.19 - 13:13

З 26 по 28 липня у Скадовську Херсонської області відбувається XVIІ Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль «Чорноморські Ігри». Від Кривого Рогу виступатимуть Меланія Дущак (МіЛя) та Валерія Фурман.

Головна подія фестивалю – вокальний конкурс, на який цього року зареєструвалися понад 600 конкурсантів, і це – рекордна кількість. У конкурсній програмі беруть участь діти віком від 6 до 16 років. У 17-му сезоні «Чорноморських Ігор» за призові місця змагатимуться 46 виконавців та вокальних груп, які пройшли до півфіналу за результатами двох відбіркових турів.

 

Меланія Дущак виступатиме в категорії "вокалістки" (11-13 років), а Валерія Фурман - у категорії "народний спів".

 

Виступи учасників оцінюватиме журі, до якого входять відомі музичні експерти та представники музичних медіа.

 

В межах фестивалю працює дискусійний клуб, де авторитетні фахівці шоу-бізнесу дають корисні поради конкурсантам, а також їхнім викладачам та батькам.

 

Гостями «Чорноморських Ігор» стануть провідні українські виконавці, серед яких – відомі випускники фестивалю: NK|Настя Каменських (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2004»), «Время и Стекло» (Надя Дорофєєва – 1-а премія «Чорноморських Ігор – 2004»), TheHardkiss (Юлія Саніна – лауреат «Чорноморських Ігор – 1999»), Еліна Іващенко (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2018»), MONATIK, MOZGI, Олександр Пономарьов, ALYOSHA, Антитіла, TARABAROVA, Наталія Гордієнко, David Axelrod, МЯТА, Віталій Козловський, Оля Цибульська, MÉLOVIN, Michelle Andrade, NIKITA LOMAKIN, Злата Огнєвіч.

 

На учасників фесту чекають розважальні програми для дітей, флешмоб, зустрічі з кумирами, #SELFIETIMEHITFМ, творчі конкурси. Традиційно у прес-центрі «Чорноморських Ігор» працюють юні кореспонденти, які висвітлюють події фестивалю на сторінці «Чорноморські Ігри» у facebook.

 

Усі заходи фестивалю є безкоштовними для глядачів та учасників.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: