Вбивче захоплення. На Херсонщині 10-річний хлопчик повісився через комп’ютерну гру

СОЦІУМ
09.12.19 - 14:57

Увечері 8 грудня до чергової частини поліції Херсонської області звернувся лікар швидкої допомоги. Він повідомив, що у квартирі багатоповерхівки повісився 10-річний хлопчик, – повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Слідів насильницької смерті на тілі дитини слідчо-оперативна група не виявила. Попередня причина смерті – механічна асфіксія через повішання.

 

За словами начальника відділу ювенальної превенції поліції області Ярослава Шанька, родина на обліку у соціальних служб не перебувала, хлопчика характеризували лише позитивно, він добре навчався та займався спортом.

 

Як повідомила мати загиблого, син хотів нову комп’ютерну гру. Жінка ж пообіцяла купити її пізніше. Хлопчик сильно образився та пішов до своєї кімнати. Коли мати через деякий час зайшла туди, син вже не дихав.

 

Відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» з поміткою «самогубство». Правоохоронці вилучили особисті речі хлопчика та встановлюють остаточні причини такого вчинку.

 

Улітку схожий випадок стався на Тернопільщині. 12-річного хлопчика насварив вітчим через те, що він розбив 2 мобільних телефони. Дитина образилася та повісилася.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: