Вчасне технічне обслуговування газових мереж та обладнання – щоденна безпека

РЕКЛАМА
22.06.22 - 11:51

Обстеження газових мереж завжди актуальне, адже одна з головних потреб людини - впевненість у власній безпеці. І газова безпека – не виняток. З початку року вже понад три тисячі споживачів Кривого Рогу та Криворізького району на власному досвіді переконуються у цьому.   

Пан Мирон вже не перший рік замовляє послугу з ТО газових мереж та обладнання у АТ «Криворіжгаз», та на 100 відсотків впевнений у безпечному використанні блакитного палива.

 

«Я вважаю себе свідомим споживачем і завжди хвилююся за стан газових приладів та мереж, адже від цього залежить безпека моєї родини. І в умовах війни – це особливо актуально. Всім раджу звертатись лише до кваліфікованих спеціалістів. Працівники Криворіжгазу застосовують сучасне обладнання, тим самим, усувають витоки газу, про які ми навіть не здогадувалися», - говорить пан Мирон. 

 

Отримати фахову консультацію або замовити послугу ТО газових мереж та приладів можна за коротким номером 5104, у всіх 104.ua клієнтських просторах нашого міста або за номерами контакт-центру: 067 62 92 104, 056 46 26 104.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»