Весняний благоустрій. На яких вулицях у Кривому Розі розпочали наводити лад (адреси)

БЛАГОУСТРІЙ
11.03.20 - 11:35

Цьогоріч у місті набагато раніше розпочинають роботи, пов’язані з наведенням ладу після зими, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики.

Насамперед відремонтують дороги, замінять освітлення, проведуть обрізку дерев, ліквідують стихійні сміттєзвалища.

 

«Зокрема, мова йде про міські автошляхи. За рахунок того, що у січні виконали частковий ремонт центральних автомагістралей, сьогодні нема зауважень з боку учасників дорожнього руху та патрульної поліції щодо стану дорожнього покриття», - розповів міський голова Юрій Вілкул.

 

З 10-го березня стартували комплексні роботи з ремонту внутрішньоквартальних доріг та приватного сектору у Тернівському, Покровському, Металургійному, Довгинцівському та Центрально-Міському районах. Зокрема, бригади ремонтників працюють на вулицях Дорошенка, Героїв АТО, Божедарівській, об’їзній дорозі в Покровському районі тощо.

 

«Паралельно продовжують комплексну реконструкцію проспекту 200 років Кривому Рогу та будівництво нової дороги, що з’єднає мікрорайони Сонячний та Ювілейний у Саксаганському районі. Плануємо до кінця серпня реалізувати ці два серйозних великих проєкти», - підкреслив мер.

 

Фото міського управління преси та внутрішньої політики (адреси дивіться нижче).

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: