Вхід та вихід - дотиком до валідатора, їжа - за обліком. З вересня картка криворіжця діятиме у школах

ВАЖЛИВО
10.07.20 - 14:43

У Кривому Розі мешкають понад 70 тисяч школярів. Понад 54 тисячі з них вже користуються картками криворіжця. А з нового навчального року ними можна буде користуватися й у школах.

Лише за червень карткою криворіжця у міському транспорті скористалися понад 40 тисяч дітей. Їхній функціонал для учнів доповнять фіксацією часу перебування у школі та можливостю безготівкової оплати їжі у шкільних їдальнях та буфетах. Вхід та вихід зі школи на пункті охорони стане можливим через дотик карткою до валідатора. Для тестування роботи обладнання обрали 4-ту середню школу. Сьогодні міський голова провів тут робочу нараду.

 

Мер дав доручення забезпечити такими картками і цьогорічних першокласників. Очікується, що в цьому році вперше за парти сядуть 7,5 тисячі хлопчиків та дівчаток.

 

"Ми готуємось до 1 вересня, прийдуть нові дітки, ми їм також видамо картки. На сьогодні ми готові видати їх усім 100 % школярів. Думаю, це суттєва зручність для всіх - педагогів, батьків і тих же учнів", - підкреслив Юрій Вілкул.

 

У тестуванні обладнання в 4-ій школі брали участь і присутні батьки школярів. Їхні пропозиції та думки взяли до уваги. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: