Відсьогодні місто Почаїв на Тернопільщині закривають та оголошують карантинною зоною: ТОП-5 свіжих новин

ВАЖЛИВО
21.04.20 - 9:26

Багатьом набридло сидіти вдома, хочеться в офіс, у кафе, в парк. Хочеться просто жити і не боятися. Справді, ми всі втомилися. Всі, крім вірусу. Тому, щоб не провокувати спалахів захворюваності і не продовжувати все це, необхідно виконувати правила карантину, - нагадує МОЗ.

ТОП-5 новин:

 

1. Кількість випадків коронавірусу у світі наближається до 2,5 мільйонів. Сполучені Штати залишаються епіцентром пандемії – уже більше 792 тисяч виявлених випадків коронавірусу і більше як 42 тисячі людей померли від ускладнень. У Європі епідемія помалу йде на спад – найнижчий рівень смертності за добу від початку квітня зафіксували у Великій Британії. 

 

2. У Білорусі не збираються скасовувати парад на 9 травня, незважаючи на епідемію коронавірусу. Станом на 20 квітня в Білорусі зареєстровано 6264 позитивних тестів на COVID-19, помер 51 хворий з коронавірусом.

 

3. У Китаї успішно пройшли випробування вакцини від коронавірусу на мавпах. Вакцина створена китайською фармацевтичною компанією Sinovac і її колегами з Китайської академії наук на основі інактивованих вірусних частинок. На людях її планують протестувати найближчим часом.

 

4. Чотири нових випадки інфікування COVID-19 зафіксували у ЗСУ. Занедужали військові, які проходили службу у Житомирському військовому інституті. Відомо, що вони майже два тижні перебували на ізоляції, бо раніше контактували з хворим. 

 

5. Сьогодні місто Почаїв Тернопільської області закривають та оголошують карантинною зоною. Місцева влада пояснює такий крок різким стрибком захворюваності на COVID-19 в районі. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: