Відсьогодні – на лінії! Графік руху нового криворізького тролейбуса №5

АКТУАЛЬНО
11.02.20 - 9:48

Відсьогодні в Кривому Розі працює новий тролейбусний маршрут № 5. У міському відділі транспорту та зв’язку оприлюднили графік його руху.

Як ми писали, місто отримало другу партію з 5-ти (усього вже 9 із 54-х запланованих) нових тролейбуси марки «Дніпро Т-203». Усі вони пристосовані для перевезення осіб з обмеженими можливостями, економічні та більш зручні для пасажирів.

 

Особливу увагу під час планування маршруту приділили транспортному сполученню з житловим масивом Більшовик. Саме тут відсьогодні і працюватиме новий рогатий «пл. Визволення – станція швидкісного трамвая «Електрозаводська».

 

Новий маршрут № 5 з'єднає три райони: Центрально-Міський, Саксаганський та Покровський. 

 

"Створений новий напрямок зв'яже площу Визволення з мікрорайоном Зарічний через 95-й квартал – Техбаза – Більшовик – Піонер-КРЕС до мікрорайону Зарічний (станція Електрозаводська). Відтепер у цьому напрямку працюватиме 4 тролейбуси і один буде в резерві. Інтервал руху транспорту складатиме 25 хвилин», - сказав директор КП «Міський тролейбус» Олександр Приходько.

 

Сьогодні на лінії курсують 4 тролейбуси, один залишається в резерві.

 

«Місто системно працює у напрямку посилення комунального транспорту та розширення маршрутної мережі. Наприкінці минулого року ми отримали чотири сучасні тролейбуси, які вже вдало працюють на маршруті №20. На початку лютого зайшли чергові п’ять нових гібридних тролейбусів. Сьогодні з площі Визволення вони розпочнуть працювати на новому маршруті для зручності мешканців житлового масиву Більшовик, КРЕСу та мікрорайону Зарічний», - зазначив міський голова Юрій Вілкул.

 

Розклад руху нового тролейбуса можна переглянути нижче або на Криворізькому ресурсному центрі та в салонах тролейбусів.

 

Перевезення пасажирів пільгових категорій на цьому маршруті – без обмежень. Вартість проїзду в тролейбусі – одна з найнижчих серед міст України – 2,5 грн.

 

Фото - міського відділу транспорту та зв'язку.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: