«Вікі любить Землю». Криворіжці можуть приєднатися до міжнародного фотоконкурсу

КОНКУРС
01.07.20 - 12:35

З 1-го по 31-ше липня проходитиме українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю». Він присвячений пам’яткам природи України. Надсилати знімки запрошують і мешканців Дніпропетровщини, - розповіли у департаменті екології та природних ресурсів ДніпроОДА. 

«Україна долучилася до конкурсу вісім років тому. За цей час учасники, у тому числі і з нашої області, завантажили близько 90 тисяч світлин. Вони зроблені у національних природних парках, заказниках, заповідниках, ботанічних садах, – зазначили у департаменті. – Ці фото використали для ілюстрації об’єктів природно-заповідного фонду у Вікіпедії та інших ресурсах. Глобальна мета «Вікі любить Землю» – привернути увагу до стану довкілля». 

 

Взяти участь можуть як професійні фотографи, так і любителі. Щоб долучитися, треба завантажити на Вікісховище фото природоохоронних територій власного авторства. Організатори оберуть по 10 переможців у двох номінаціях: «кількісній» та «якісній». Окремо відзначать найкращі роботи у кожній області України.

 

Детальніше про умови конкурсу – за посиланням. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні роботи позмагаються на міжнародному рівні.

 

Цьогоріч конкурс проходить у понад 30-ти країнах світу. Призовий фонд – майже 4 тис. доларів США.

 

Фото з сайту ДніпроОДА.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: