"Він загинув як справжній козак, як син своєї Батьківщини". Кривий Ріг попрощався з Денисом Аністратом

ЖАЛОБА
06.06.22 - 10:59

Сьогодні Кривий Ріг навіки попрощався зі своїм захисником Денисом Аністратом, який загинув 2 червня під час бойового чергування. 

Від початку повномасштабної війни, криворізький захисник служив у батальйоні територіальної оборони. У загиблого Героя залишилося двоє доньок.

 

Прощалися з криворіжцем на Алеї слави в Металургійному районі. Побратими зустрічали його труну живим скорботним коридором, прихиливши коліно.

 

"Ми проводимо в останню путь нашого Героя Дениса Аністрата, який загинув від рук окупантів. Він прожив коротке, але героїчне життя. В останньому бою він виконав свій військовий обов'язок. Денис загинув смертю справжнього козака, хороброго сина своєї землі. Вічна йому пам'ять! Перемога буде за нами! - зазначив командир підрозділу з позивним Сандора.

 

Не могла спинити сліз від горя рідна тітка Дениса, пані Маргарита: "Це був найкращий син і племінник. Вічна пам'ять йому. Усі, хто його знав, залишать у пам'яті лише добрі спогади, бо він був найкращою людиною. Денис - Герой, який захищав нас усіх, нашу країну. Без батька залишились двоє дівчаток - 13 і 3,5 року. Як це тяжко для дітей - залишитись без батька. Це найважчий день у їхньому житті..." 

 

Загиблого криворізького воїна відзначили званням "За заслуги перед містом" 3-го ступеня. Високу міську відзнаку матері Дениса, Ларисі Миколаївні, вручила голова Центрально-міської райради Катерина Мурашова:

"Сьогодні своїм життям розплатився за мирне небо один із наших братів, один із мешканців нашого міста. Це неймовірна втрата, неймовірний біль і сум. Денис Олегович був молодим, але справжнім патріотом нашої країни, він ціною свого життя заплатив за наш спокій. Шановна Ларисо Миколаївно, прийміть найщиріші співчуття. Герої не вмирають"...

 

Денису Аністрату було 38 років. Він пішов захищати країну з перших днів війни, зовсім не маючи військового досвіду. Він був справжнім патріотом. Поховають Героя на кладовищі у селі Червоний шахтар.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: