"Віримо, що скоро настане переможний час". АрселорМіттал Кривий Ріг допоміг місту з виготовлення протитанкових їжаків

ВАЖЛИВО
14.03.22 - 13:50

АрселорМіттал допоміг місту з виготовлення протитанкових їжаків.

"Щоб не пропустити ворога до міста, бійці потребують не лише великих протитанкових їжаків. Ефективними проти колісного транспорту з живою силою, пальним, «Градів» та інших установок на колісному ходу є менші їжачки. Це ідеальний засіб, щоб рвати шини. Деякий час тому зварники, різальники металу, вальцювальники, слюсарі, представники інших спеціальностей швиденько зорганізувалися і налагодили майже серійний випуск цих виробів", - розповіли на підприємстві.

 

"Для виготовлення цих їжачків ми використали шістнадцяту арматуру. Вона найбільше підходить, - каже працівник СПЦ-1. - Зварили три великих діжки, приблизно по 450 в кожній. А потім зварили їх ланцюгами. У нас вийшло 8 захисних ланцюгів по 15-20 метрів. Надійний захист. Розгортаємо, автомобіль наїхав - і хана колесам. З наших ніхто не опустив руки, всі готові захищати місто. Багато записалося до тероборони. Країну ми їм не віддамо!»

 

"Ми віримо, що скоро настане переможний час, і наш метал знову буде затребуваним для важливих мирних цілей. Сталь знадобиться для відродження наших міст та селищ. Ми заново будуватимемо мости, будинки, важливі об’єкти інфраструктури", - переконані на АМКР.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: